vineri, 11 august 2017

Comunicat

ACTIUNI S.C.M.D IMPOTRIVA ORDONANTELOR DE URGENTA NECONSTITUTIONALE 


- In atentia tuturor membrilor S.C.M.D., a tuturor rezervistilor si aliatilor civili -

Pe data de 9 august a.c., S.C.M.D. a depus oficial sesizarea de neconstitutionalitate a OUG privind pensiile militare la Presedintele Romaniei, inregistrata cu nr. 16429/9.09.2017 si la Avocatul Poporului, inregistrata cu nr. 12484/9.08.2017.

Actualmente, conducerea S.C.M.D. definitiveaza textul sesizarii Departamentului de Stat al S.U.A. si Secretariatului General al N.A.T.O. privind periclitarea flancului sudic al Aliantei care, in mod real, dupa defectiunea Turciei, mai exista doar prin Romania, ca urmare a hemoragiei de cadre militare declansata, in mod nejustificat sau justificat doar prin tradare, in toate structurile Armatei, Internelor, Serviciilor, de catre campania violent-antimilitara a ministrului Muncii. 

Pe 15 septembrie a.c., cand se vor fi finalizat trecerile in rezerva datorate OUG Vasilescu, Romania nu v-a mai avea nici macar observatori si analisti pentru supravegherea marilor manevre militare anti-N.A.T.O declansate, printr-o bizara coincidenta, de catre Rusia si Belarus, tocmai la acea data.

Conducerea S.C.M.D. elaboreaza si adresa catre Comisia Europeana si CEDO privind decizia aceluiasi ministru al Muncii de a incalca un drept constitutional al persoanelor in varsta, prevazut de Art. 41 Al. 1 din Constitutia Romaniei: “Dreptul la munca nu poate fi ingradit. Alegerea profesiei, a meseriei sau (in cazul pensionarilor – n.n) a ocupatiei, precum si a locului de munca este libera”

Textul celor doua adrese va fi definitivat in Comitetul Director al S.C.M.D. care va fi convocat la sfarsitul acestei luni, transmis tuturor ONG-urilor militare si civile interesate, tradus in engleza si trimis pe cai directe structurilor NATO si UE mentionate, ca solicitare expresa de interventie impotriva factorilor politici de decizie de la Bucuresti, care au luat-o razna, incalcand si periclitand Tratatele de aderare.
Honor et patria! Vae victis!
Presedintele S.C.M.D.
Col. (r) dr. Mircea DOGARU